Pirès steunt beleid van Wenger: "Dat is onze filosofie"

4 september 2016, 17:55

Robert Pirès denkt dat de huidige selectie van Arsenal over voldoende kwaliteit beschikt om mee te doen voor de prijzen. Maar de oud-speler van de Londenaren beseft tegelijkertijd dat het niet automatisch gaat voor de mannen van trainer Arsène Wenger.

Arsenal eindigt meestal bij de eerste vier in de Premier League, maar het laatste kampioenschap dateert van 2004. Het kwam Wenger de voorbije seizoenen op steeds meer kritiek te staan. Deze zomer versterkte Arsenal zich op de transfermarkt met Shkodran Mustafi, Lucas Perez, Granit Xhaka en Rob Holding. Pirès steunt het beleid van Wenger.

"Ik geloof in deze ploeg en natuurlijk in Arsène Wenger", laat Pirès weten na afloop van een wedstrijd met de Arsenal Legends. "Ik weet dat veel fans kritisch zijn. Maar dat is onze filosofie, om niet zoveel te spenderen als andere ploegen zoals Manchester United, Manchester City of Chelsea dat wel doen. De kwaliteit is er zeker."

"Dat is mijn mening, maar als je naar alle namen kijkt. De kwaliteit is ongelooflijk. Soms train ik met de jongens en het team is echt heel erg goed. We hebben misschien wat geluk nodig dit seizoen. Laten we onze vingers gekruist houden."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen