Petrovic berust: "Accepteren, handjes geven, tot ziens"

11 september 2016, 16:47

Hoewel ADO Den Haag dankzij de 2-1 van Ludcinio Marengo nog even de spanning terugbracht in de uitwedstrijden tegen Feyenoord, kwam de ploeg van coach Zeljko Petrovic er negentig minuten lang niet aan te pas tegen de Rotterdamse eredivisiekoploper. De uiteindelijke 3-1 verliespartij is meer dan terecht, vindt ook Petrovic.

De ADO-trainer toonde zich na afloop een sportief verliezer. "Een iedere andere uitslag was onterecht geweest", sprak Petrovic tegen Omroep West. Hij leed met ADO pas de eerste nederlaag van het seizoen. "Het was een terechte overwinning van Feyenoord. Wij zijn de eerste helft weggespeeld. Waar ik wel van baal is dat laatste doelpunt. Als je geen goal tegenkrijgt in de tweede helft, dan is er nog iets positiefs. Dan hadden we kunnen laten zien dat we ook tegen grote tegenstanders goed kunnen verdedigen."

Omdat Ruben Schaken en Mike Havenaar met fysieke klachten kampten, opteerde Petrovic in plaats van de gebruikelijke 4-3-3 voor een 4-4-2 formatie. Dat pakte niet goed uit. "Ondanks het feit dat we dachten dat het misschien ging werken, was het niet goed. Havenaar hebben we niet eerder ingebracht (57ste minuut, red.), omdat we niet wilden riskeren dat hij iets op zou lopen. We hebben hem nog keihard nodig. Maar goed. We kunnen wel veel vertellen, maar Feyenoord was beter. Accepteren, handjes geven. Tot ziens en de volgende keer beter doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen