Marcellis blijft optimistisch: "Het is geen crisis hier"

17 september 2016, 13:11

PEC Zwolle staat na vijf wedstrijden op het teleurstellende aantal van twee punten. Daardoor is het de hekkensluiter van de Eredivisie en dat is een vreemde gewaarwording voor de club die de afgelopen jaren meedraaide in het linkerrijtje. Ondanks de teleurstellende start maakt Dirk Marcellis zich nog geen zorgen.

"Tegen FC Utrecht hadden we de zege in handen, maar door zo'n ongelukkig moment in blessuretijd gaat het mis. Dat kan gebeuren. Het is dan ook echt geen crisis hier. We zijn het seizoen slecht gestart en tegen Sparta (0-3) zakten we als team door de ondergrens. Maar de sfeer in het team is goed en we worden elke week beter. De weg is nog lang dit seizoen. Ik maak me geen zorgen", vertelt de verdediger aan De Stentor.

Zondag speelt de ploeg tegen AZ, de club waarvoor Marcellis in zijn carrière 88 wedstrijden uitkwam. "Het is altijd bijzonder om tegen je oude club te spelen. Ik heb een mooie tijd gehad bij AZ. Hoewel ik de meeste spelers niet meer ken, is de staf en het kader nog wel hetzelfde. In mijn tijd bij AZ verloor ik ook nooit van PEC Zwolle. Maar we moeten ons geen complex aanpraten. AZ heeft een goeie ploeg en is de nummer vier van Nederland. Lastig dus, maar ik vind ons ook niet slecht spelen." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen