Raiola over Pogba: "United had ons het hardst nodig"

20 september 2016, 09:48   Bijgewerkt: 20 september 2016, 10:34

Een Nederlander stond aan de basis van de grootste transfer aller tijden. Mino Raiola voerde als zaakwaarnemer van Paul Pogba de gesprekken met zijn nieuwe club Manchester United en maakte de deal rond. In gesprek met de Daily Mail legt hij uit waarom voor de club van José Mourinho werd gekozen.

"Ik zeg altijd tegen mijn spelers dat we naar de plek gaan waar ze ons nodig hebben. United blijft altijd een van de grootste clubs van de wereld, op basis van reputatie en inkomsten. Maar ze spelen geen Champions League en hebben ons daarom hard nodig. Bovendien namen ze al twee jaar lang contact met ons op", aldus Raiola.

"Ik denk dat Manchester United met deze transfer aan de wereld heeft laten zien dat ze niet stil wilden staan, dat ze de beste willen zijn. Ze hebben een statement gemaakt met de transfer, waarmee ze uitstralen: dit is de grootste club van de wereld", zo laat Raiola zijn eigenzinnige licht op de zaak schijnen.

Ook andere clubs werden genoemd. "Ik heb respect voor Arsène Wenger. Hij heeft een filosofie die zegt dat zulke bedragen niet worden betaald, dus dat moet je respecteren. En Real Madrid? Zinedine Zidane wilde Pogba heel graag halen, maar we waren er niet genoeg van overtuigd dat die wens breed gedragen werd in de gehele club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen