Jans wint met PEC: "Dit moet niet de laatste keer zijn"

22 september 2016, 11:12

Het was PEC Zwolle dit seizoen nog niet gelukt om een officiële wedstrijd te winnen, maar daar kwam woensdag verandering in. Op bezoek bij DVS'33 won de hekkensluiter van de Eredivisie met 1-4, waardoor het donderdagavond in de koker zit voor de loting van de tweede ronde van de KNVB Beker. Trainer Ron Jans is content.

"Het is wel een keer lekker om de kleedkamer in te komen en de jongens te feliciteren met de overwinning, moet ik zeggen. Dit moet natuurlijk niet de laatste keer zijn, maar dit is toch wel prettig", geeft de coach toe bij RTV Oost. "Ik vond DVS toch een heel leuk voetballende ploeg. Ze tikken heel veel, maar we waren in het begin heel effectief en toen was de wedstrijd gespeeld", doelt Jans op de 0-3 voorsprong na veertig minuten.

Hij is tevreden met de prestatie van zijn team. "Ik had gezegd: drie dingen, winnen dat is één. Twee is gewoon goed voetballen en drie is gewoon goals maken, scoren en hier moeten we niet te ontevreden mee zijn. Maar ik moet wel zeggen, je baalt toch altijd wel van dat er in de slotfase nog een tegengoal komt. Maar vooruit, we kunnen het toch niet meer veranderen."

Komende zaterdag gaan De Blauwvingers op bezoek bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen