Robben tegen PSV: "Zou leuk zijn om een doelpunt te maken"

16 oktober 2016, 20:24

Arjen Robben kijkt uit naar het weerzien met oud-werkgever PSV. Bayern München neemt het woensdag in de groepsfase van de Champions League op tegen de Eindhovenaren. Het liefst komt Robben tot scoren.

"Ik kijk er ontzettend naar uit. Dit is extra bijzonder, omdat het mijn oude club is. Het zou heel leuk zijn om een doelpunt te maken en dat we vervolgens ook nog winnen", vertelt Robben in gesprek met de NOS. De laatste tijd stond de loopbaan van Robben vooral in het teken van blessureleed. "Ik ben geen betrouwbare factor als je naar de statistieken kijkt."

"Ik heb echter het vertrouwen dat als ik fit ben, ik nog steeds een tijdje door kan." Robben moest onlangs afzeggen voor de interlands van Oranje. "Ik nam zelf die beslissing om niet naar Oranje te komen. Bayern München had daar geen invloed op, maar het ging gewoon niet. Ik heb er alles aan gedaan, maar op een bepaald moment moet je duidelijkheid verschaffen."

Robben wilde er alles aan doen om op tijd fit te zijn voor het Nederlands elftal. "Op dat moment was Oranje het allerbelangrijkste voor me. Ik was tot alles in staat, ik wilde zelfs met verdoving spelen, maar het ging gewoon niet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen