Brenet leeft vol vertrouwen toe naar confrontatie met Bayern

17 oktober 2016, 16:42

Joshua Brenet denkt dat PSV het Bayern München moeilijk kan gaan maken in het Champions League-duel van woensdag. De verdediger kijkt uit naar de confrontatie met Arjen Robben en denkt dat het zeker niet onmogelijk is voor de Eindhovenaren om punten te pakken.

"We zijn tegen geen enkele club kansloos. We hebben in vorige wedstrijden tegen clubs als Atlético Madrid al laten zien dat we er gewoon kunnen staan. Ik heb er het volste vertrouwen in", aldus Brenet tegenover Omroep BrabantWil PSV overwinteren in de Champions League dan moet er minimaal een punt worden gepakt tegen Bayern München. "Dat is ook ons doel. Iedereen weet dat Bayern geen makkelijke club is om één of zelfs drie punten van te pakken. We gaan onze uiterste best doen om dat toch te doen."

Brenet zal woensdag te maken krijgen met oud-PSV'er Arjen Robben. De verdediger ligt daar echter niet wakker van. "Hoe groter de namen, hoe meer lust ik ervan krijg. Ik wil mezelf meer laten zien en we gaan ze opeten. Robben komt onze jongens ook tegen en wat hij kan kunnen wij ook", besluit hij vol vertrouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen