Ancelotti rekent op Robben: "Hij gaat van waarde zijn"

19 oktober 2016, 13:56

Na het verlies tegen Atlético Madrid in de vorige speelronde en het gelijkspel tegen tien man van Eintracht Frankruft, heeft men bij Bayern München wat recht te zetten. In aanloop naar het Champions League-duel met PSV van woensdag voelt Mats Hummels de druk dan ook toenemen.

"We willen per se eerste eindigen, dus we moeten PSV verslaan", zegt de mandekker op de persconferentie een dag voor de wedstrijd. "We zijn niet erg tevreden over onze meest recente optredens en morgen zal het ook geen makkie worden."

"Direct na de wedstrijd tegen Frankfurt hebben we de koppen bij elkaar gestoken en elkaar eerlijk toegesproken. Iedereen weet dat onze recente prestaties niet goed genoeg waren", vervolgt Hummels, die optimistisch is gestemd. "We hebben in de trainingen al gezien wat dat heeft opgeleverd."

Ook trainer Carlo Ancelotti hoopt dat zijn ploeg een les heeft getrokken uit de vorige wedstrijd. "We hebben gezien dat we niet kunnen winnen zonder de juiste intensiteit en organisatie. Er zijn natuurlijk altijd momenten dat het minder gaat in het seizoen. Soms is dat oktober, soms is dat februari."

Iemand die volgens de manager iets minder met vormproblemen kampt, is oud-PSV'er Arjen Robben. "Hij is een geweldige speler", vertelt Ancelotti. "Hij heeft het de laatste weken prima gedaan en twee keer gescoord. Ik ben er zeker van dat hij het team morgen van waarde kan zijn.

Over tegenstander PSV heeft Ancelotti weinig te zeggen. "Ze hebben een uitstekend en goed georganiseerd team", aldus de Italiaan.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen