PSV met Schwaab en Guardado, Robben start bij Bayern

19 oktober 2016, 19:54   Bijgewerkt: 19 oktober 2016, 20:03

In de kraker van woensdagavond tegen Bayern München in de Champions League hanteert PSV het vertrouwde 4-3-3-systeem en niet een 5-3-2-formatie. Coach Phillip Cocu heeft in zijn opstelling Andrés Guardado opgenomen, die teruggekeerd is van een blessure. Nicolas Isimat keert nog niet terug in het basisteam, waardoor Daniel Schwaab aan de aftrap verschijnt. Bij Bayern zal Arjen Robben vanaf het eerste fluitsignaal meespelen.

Isimat was fit genoeg om te starten, maar wordt door Cocu dus buiten de basisploeg gehouden. Schwaab, die afgelopen weekend ook tegen Heracles Almelo speelde, krijgt de voorkeur. Verder heeft Siem de Jong weer een basisplaats op het middenveld, terwijl de vleugels worden bezet door Gastón Pereiro en Luciano Narsingh.

Bij Bayern München start Arjen Robben zoals verwacht in de basis. De buitenspeler die dit seizoen kwakkelt met blessures, vormt samen met Thomas Müller en Robert Lewandowski de aanvalslinie. Bij de Duitsers is Arturo Vidal er niet bij, hij zit niet bij de wedstrijdselectie. Overigens heeft Bayern na twee duels drie punten in de groep en PSV één.

Opstellingen

Bayern München: Neuer; Lahm, Hummels, Boateng, Alaba; Alonso; Kimmich, Thiago; Robben, Lewandowski, Müller.

PSV: Zoet; Brenet, Schwaab, Moreno, Willems; Guardado, S. de Jong, Pröpper; Pereiro, L. de Jong, Narsingh.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen