Van Polen geniet van PEC: "Was één groot positiespel"

27 oktober 2016, 22:01

In de tweede ronde van de KNVB Beker heeft PEC Zwolle een uitstekende zege geboekt op VVV-Venlo. De nummer veertien van de Eredivisie was oppermachtig tegen de Limburgers, vond ook aanvoerder Bram van Polen. Hij genoot van zijn ploeg.

Al met al heeft PEC een lastige seizoensstart beleefd, dus het goede spel tegen VVV geeft de ploeg een goed gevoel. "Het werd uiteindelijk nog een beetje spannend, want wij hadden het eerder moeten beslissen. We hadden de hele wedstrijd onder controle", zegt hij tegen FOX Sports. "Het was op een gegeven moment één groot positiespel en dat was wel lekker. Dat heb ik de laatste tijd niet meer zoveel gezien hier in Zwolle."

PEC had na een uur de 2-0 voorsprong te pakken en werd in de slotfase wat laconiek. Dat leidde tot de 2-1 van Joey Sleegers, die profiteerde van een fout van Van Polen. "Op een gegeven moment zit je wel een beetje met komende zondag in je achterhoofd", doelt Van Polen op de aanstaande derby tegen Go Ahead Eagles. "Dat mag eigenlijk niet en ze kwamen ook terug in de wedstrijd, maar uiteindelijk was de zege meer dan verdiend", besluit de verdediger, die met de club ver wil komen in de beker. "Iedereen hier weet hoe mooi de beker kan zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen