Mühren flikt het weer voor AZ: "Het begint te wennen"

31 oktober 2016, 09:14

Robert Mühren mag gerust een echte supersub worden genoemd bij AZ. De Volendammer scoorde zes keer in de laatste vijf duels, maar moet het vooralsnog doen met invalbeurten bij de Alkmaarders. De concurrent van Wout Weghorst en Fred Friday beseft dat hij goed bezig is, maar stelt niet dat hij recht heeft op een basisplaats.

"Die vraag heb ik al acht keer gehad de laatste maand. Ik weet het niet en heb eigenlijk geen zin meer om erover te praten. Ik doe het zelf, maar ik ga 'm de volgende keer echt niet naast knallen. We laten het gewoon even op z'n beloop. Ik weet dat ik kansen krijg als ik inval. En ik heb de mazzel mee de laatste tijd. Dat is lekker", zegt hij nuchter op de clubwebsite.

Zondag was hij beslissend tegen ADO Den Haag, door in de slotfase de enige goal van de wedstrijd te produceren. Zodoende was hij weer als invaller belangrijk voor zijn ploeg. "Ja het gaat wennen", lacht hij. "Dit kan ik wel even volhouden als het zo doorgaat. Ik wist toen Ali (Jahanbakhsh, red.) de bal aannam dat-ie erin zou gaan. De voorzet was perfect, ik hoefde hem alleen binnen te lopen. De credits zijn ook voor hem en voor het hele team, want we speelden een goede tweede helft."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen