Vertonghen: "Van beide kanten geen goede wedstrijd"

10 november 2016, 07:58

Jan Vertonghen was na afloop van de wedstrijd van België tegen Nederland van mening dat je duidelijk kon zien dat het om een oefenduel ging. De Tottenham Hotspur-verdediger vond het niveau van beide ploegen niet erg hoog. "Kon zien dat we veel spelers misten."

"Nederland miste veel spelers, net als bij ons het geval was", begint Vertonghen in gesprek met De Telegraaf. "Je kon van beide kanten zien dat het geen goede wedstrijd was. Maar ik denk wel dat Nederland nog steeds kwaliteiten heeft. In elke linie hebben ze een speler die in een topcompetitie speelt. Als ze een volledig elftal hebben dan zijn ze nog steeds een goed team."

De verdediger gaf aan lichtelijk teleurgesteld te zijn na de wedstrijd. "Ik had er heel veel zin in van te voren dus ik ben wel teleurgesteld over het resultaat en de manier waarop het ging", aldus Vertonghen, die aangeeft dat de strafschop die hij tegen kreeg terecht was. "Hij kon hem zeker geven. Daarvoor werd ook al slecht verdedigd, het was een slechte fase van onze kant. We spelen nu in een 3-4-3-systeem, we misten veel jongens, maar als we zo blijven spelen kan het zeker goed gaan werken voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen