Mourinho: "Resultaten tot nu toe zijn niet goed genoeg"

23 november 2016, 15:20   Bijgewerkt: 23 november 2016, 16:23

José Mourinho stelt dat Manchester United donderdagavond tegen Feyenoord in de Europa League alleen maar een overwinning kan gebruiken. De trainer is niet tevreden met de resultaten tot nu toe en heeft als doelstelling om nog minimaal vier punten te pakken in de groepsfase.

Manchester United staat momenteel op de derde plaats in de groepsfase van de Europa League, met een punt achterstand op Feyenoord en Fenerbahçe. "Het is heel simpel, we hebben nog vier punten nodig en dus is er geen ruimte meer voor een nederlaag", begint Mourinho tijdens de persconferentie. "De resultaten tot nu toe zijn niet goed genoeg, vooral niet als je kijkt naar hoe het team speelt."

"We hebben nog minimaal vier punten nodig", rekent Mourinho. "We gaan niet met een rekenmachine in onze hand afwachten wat de concurrentie doet. We spelen goed en de toekomst ziet er mooi uit. Het team is tevreden met de structuur en spelopvattingen", aldus de Portugees, die in ieder geval niet kan beschikken over verdedigers Chris Smalling en Eric Bailly.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen