Jones: "We kunnen het gemis van Botteghin opvangen"

23 november 2016, 21:53

Eén van de Feyenoorders die donderdagavond niet voor het eerst op Old Trafford spelen is Brad Jones. De Australische doelman keepte in 2014 al eens bij Liverpool in de uitwedstrijd tegen Manchester United, die toen met 3-0 verloren werd. Ditmaal hoopt hij wel een goed resultaat neer te zetten in het Theatre of Dreams.

"Dit Manchester United is een ander team dan waar ik tegen heb gespeeld, maar United is een ploeg die altijd topspelers heeft", zegt Jones aan de vooravond van de clash met Man United op de clubwebsite. "Die topspelers zullen dit seizoen opstaan en wedstrijden winnen voor United. Wij moeten daar een goed antwoord op vinden. We verwachten een zware wedstrijd, waarin we hard zullen moeten werken voor een goed resultaat", voorspelt de Australiër.

Naast Karim El Ahmadi en Terence Kongolo is Eric Botteghin niet inzetbaar. De centrumverdediger, doorgaans een rots in de branding in de Feyenoord-defensie, is geschorst. "Het is zonde dat hij er niet bij is", aldus Jones. "Niet alleen voor hemzelf, want hij had er graag bij willen zijn, maar ook voor het team. Ik vertrouw erop dat we zijn gemis kunnen opvangen, want we hebben een sterk team", stelt de goalie, die door de absentie van Botteghin waarschijnlijk Renato Tapia voor zich heeft staan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen