Guardiola ziet voordeel aan plek twee: "We ontlopen Bayern"

24 november 2016, 09:06

Dankzij de gelijkmaker van David Silva op bezoek bij Borussia Mönchengladbach is Manchester City met nog een wedstrijd te gaan zeker van overwintering in de Champions League. Koploper worden zit er echter niet meer, maar daar lijkt trainer Josep Guardiola niet mee te zitten.

"Bayer München is ook tweede geworden en wie daar tegenmoet spelen, heeft het loodzwaar. Wat dat betreft hebben we geluk dat we ook tweede zijn geworden en hun niet kunnen loten", zo redeneert de Spanjaard, die vorig seizoen nog de hoofdverantwoordelijke was in München, na afloop tegenover Sky Sports.

"We zijn nu gekwalificeerd en hoeven ons pas weer druk te maken over de Champions League in februari, dus de focus kan nu volledig op de Premier League", vervolgt Guardiola. "Dit terwijl er nog een speelronde te gaan is, dat is een compliment voor de hele ploeg."

Toch ging het woensdagavond niet makkelijk. "Na de goal van Gladbach verloren we de controle", erkent Guardiola. "Toch scoorden we vlak voor rust de 1-1 en na de pauze hebben we een stuk beter gespeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen