Reading-controleur lovend over heldere aanpak Stam

1 december 2016, 14:14

George Evans geniet er dit seizoen bij Reading FC van om samen te werken met Jaap Stam, die afgelopen zomer een contract tekende in het Madejski Stadium. De defensieve middenvelder heeft veel vertrouwen in de aanpak van de Nederlandse manager. "We hebben het vertrouwen dat we elke wedstrijd kunnen winnen."

Reading is momenteel de nummer drie van de Championship en heeft al vijf wedstrijden op rij gewonnen. "Het is tot dusver een goed seizoen. De sfeer in de kleedkamer is momenteel uitstekend", aldus Evans op de clubwebsite. Dat komt volgens hem niet alleen door de overwinningen, maar ook door Stam. "Persoonlijk is zijn komst briljant voor mij geweest. Ik heb mijn best gedaan om mezelf te laten zien aan de manager en hij heeft me veel vertrouwen. Onder hem heb ik me al flink ontwikkeld. Zijn speelwijze past perfect bij mij."

Daar laat Evans het nog niet bij. "De technische staf is ongelofelijk. We hebben een grote groep jongens, die hard werkt en veel inzet toont op de trainingen. Het niveau ligt dicht bij elkaar en er wordt veel gelachen in de kleedkamer. Sinds de eerste dag van het seizoen is het duidelijk hoe we moeten spelen. Door het harde werk komt het er echt uit. We bekijken bovendien veel beelden met de staf en kijken na elke wedstrijd wat er allemaal beter kan. We hebben oog voor details en dat levert ons resultaten op", besluit de controleur.

The Royals spelen komend weekend een thuiswedstrijd tegen Fulham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen