De Jong: "Mijn hoofd wordt bijna van mijn lichaam getrokken"

6 december 2016, 23:09

PSV wist dinsdagavond geen Europese overwintering af te dwingen. Tegen FK Rostov vocht de ploeg van Phillip Cocu vooral tegen een gele muur. Bovendien hadden de Eindhovenaren de arbitrage niet mee, althans dat vond aanvoerder Luuk de Jong.

"Elk klein duwtje van mij betekende een vrije trap tegen. In de slotfase wordt mijn hoofd bijna van mijn lichaam getrokken. En dat zien ze dan weer over het hoofd", vertelde de aanvaller na afloop tegen Veronica. Toch had PSV volgens De Jong zelf ook meer kunnen doen. "We hebben wel kansen gehad, maar helaas gingen ze er niet in. We schoten een paar keer tekort in de afronding en misten overtuiging voor de goal."

Toch was het vooral de tegenstander die PSV frustreerde. "Ze speelden héél compact. Ze wisten na hun overwinning op Bayern dat ze hier niet meer hoefden te komen, en ja, dat ligt ze lekker. We kwamen er maar moeilijk doorheen", aldus De Jong.

Doordat PSV ook uit de KNVB-beker ligt, kan de club zich volledig gaan richten op de Eredivisie. Daarin moet de ploeg een achterstand van zes punten op zowle Feyenoord als Ajax zien goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen