Van Persie denkt aan terugkeer: "Al dertien jaar weg"

8 december 2016, 22:44

Robin van Persie denkt steeds vaker na over een terugkeer naar Nederland. De aanvaller heeft het naar zijn zin bij Fenerbahçe, maar geeft toe dat hij naarmate hij langer in het buitenland woont vaker twijfelt over een terugkeer in de Eredivisie.

"Ik ben nu een jaar of dertien weg uit Nederland. Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar, maar hoe langer ik wegblijf, hoe vaker ik erover nadenk om terug te keren", aldus Van Persie tegenover RTL7 na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord. "Voor mij zijn er dan maar twee clubs: Feyenoord en Excelsior. Maar ik kan niet in de toekomst kijken."

Bij Fenerbahçe heeft de spits het uitstekend naar zijn zin onder Dick Advocaat. "Ik voel me ongelooflijk goed bij deze club. Dat heeft ook te maken met de aanwezigheid van Dick Advocaat, Mario Been en Cor Pot. Bovendien ben ik hier nu een jaar en het gewenningsproces is voorbij. De jongens weten nu hoe ik loop en hoe ze me dan moeten aanspelen", vertelt Van Persie, die nog niet over Oranje nadenkt. "Dat ik plezier heb bij mijn club blijft het belangrijkste, wat daar uit voort komt, zien we dan wel weer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen