Prachtige knuffelregen bezorgt fans ADO FIFA-nominatie

9 december 2016, 15:58

De FIFA deelt niet alleen prijzen uit voor de beste spelers, speelsters, coaches en het mooiste doelpunt, maar zet ook supporters in het zonnetje door de zogeheten Fan Award. Tot de drie genomineerden voor de fanprijs behoort ADO Den Haag.

De supporters van de Haagse eredivisionist hebben de nominatie te danken aan de bijzondere knuffelregen die ze tijdens de uitwedstrijd tegen Feyenoord ten uitvoer brachten. De ADO-fans gooiden toen honderden knuffels naar een vak vol met zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Waar de ADO-supporters met knuffels aan het strooien waren, strooide de voetbalwereld vervolgens na de hartverwarmende actie met complimenten richting de fans.

ADO hoort op 9 januari, tijdens het FIFA-gala in het Zwitserse Zürich, of haar supporters de prijs winnen. Naast de fans van ADO zijn ook de supporters van IJsland en de fans van Liverpool en Borussia Dortmund genomineerd. De IJslanders maakten veel indruk tijdens het EK 2016, terwijl de fans van Liverpool en Dortmund in hun Europa League-confrontatie op zeer fraaie wijze stilstonden bij de Hillsborough-ramp. Het bekende 'You'll Never Walk Alone' schalde lange tijd door het stadion.

Het is de eerste keer dat de Fan Award wordt uitgereikt door de FIFA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen