Hake: "Zitten momenteel niet in onze beste fase"

9 december 2016, 16:10

Na de nederlaag bij NEC en het gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Willem II speelt FC Twente dit weekend weer een thuisduel. De landskampioen van 2010 krijgt in de eigen Grolsch Veste bezoek van Ajax, dat uit de laatste twaalf optredens in de Eredivisie 32 punten haalde.

"In vergelijking met de duels ervoor presteerden we in de laatste twee wedstrijden niet goed en in de wedstrijden daarvoor benutten we de kansen niet", zegt FC Twente-coach René Hake op de clubwebsite. "We zitten momenteel niet in onze beste fase, terwijl het er bij Ajax goed uitziet. Ze presteren het beste van de clubs in de Eredivisie."

"We moeten zondag beter voor de dag komen dan we in de laatste wedstrijden hebben gedaan", vervolgt Hake. "Daar moeten we alles aan doen en met de nodige passie en strijd. Als het minder gaat is dat de manier om goed weerstand te bieden. We moeten er met elkaar knetterhard voor werken. De basis moet goed zijn, daar moet de focus op liggen."

"Zij zullen ook tegen ons hun eigen spel willen spelen. Zij zijn ook een ploeg die graag wil voetballen en naar voren wil spelen. De ruimtes zullen voor ons anders zijn dan in de laatste wedstrijden en daar moeten we op de juiste manier gebruik van maken. We moeten agressief en compact spelen tegen Ajax en er bovenop zitten", besluit Hake.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen