Weghorst: "Ik denk wel dat ik echt een trainingsbeest ben"

17 december 2016, 12:21

De transfer van Heracles Almelo naar AZ Alkmaar heeft Wout Weghorst bepaald geen windeieren gelegd. De spits weet met enige regelmaat het net te vinden voor de Alkmaarders. Op dit moment is hij clubtopscorer en volgens Weghorst komt dat door het vele trainen.

"Ik denk wel dat ik echt een trainingsbeest ben. Ik train veel, hard en op veel extra dingen. Dat doe ik om in het weekend belangrijk te zijn voor mijn team. Het is allemaal vrij intens hoe ik mijn voetballoopbaan beleef. Ik wil er alles uithalen, op alle gebieden. Als ik scoor is het ook een heel intens gevoel. Het is het resultaat van het harde trainen", vertelt Weghorst aan AZ TV.

"Ik ben niet de meest getalenteerde voetballer. Ik heb jongens gezien die veel beter kunnen voetballen. Maar die hebben niet zulke mooie wedstrijden gespeeld de afgelopen weken en die staan niet in de zestiende finale van de Europa League. Door heel hard werken kan je veel bereiken en dat is heel erg mooi. Als ik nu terugkijk op het laatste halfjaar denk ik dat ik zeker stappen heb gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen