Twente moet Jansen miljoen betalen: "Het is beschamend"

24 december 2016, 09:43   Bijgewerkt: 24 december 2016, 11:05

Zaakwaarnemer Rob Jansen is door de KNVB in het gelijk gesteld in een aangespannen zaak tegen FC Twente. Daardoor moet de Enschedese club een miljoen euro betalen aan de Nederlandse zaakwaarnemer, die desondanks absoluut niet blij is.

Jansen is directeur van het bedrijf Wasserman en vond het nodig om zijn gelijk te halen, nadat Twente weigerde om 1,2 miljoen euro over te maken. Dat bedrag gaat hij dus alsnog krijgen. "Het is beschamend dat dit plaats heeft moeten vinden", zegt hij desondanks in De Telegraaf. "We hebben ons jarenlang zeer coulant opgesteld richting FC Twente. Het is triest hoe de huidige leiding daar mee is omgegaan. Ze moeten zich schamen."

Jansen kreeg het geld nog vanwege de overstap van Kamohelo Mokotjo en het bijtekenen van Tim Hölscher. "Het gaat mij niet eens om het geld, maar om het principe. Dat is mij heel wat meer waard. Ik vind het nog steeds jammer en schadelijk voor mijn reputatie. Er loopt nog een procedure, maar ik zou tegen FC Twente willen zeggen: 'houd hier mee op'. Laten we gewoon eens als heren om de tafel gaan zitten."

Helemaal zeker van het miljoen is Jansen nog niet, aangezien Twente nu een zaak heeft aangespannen bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) aan tegen Wasserman, waarin het een bedrag van 1,1 miljoen euro terugvordert. De uitspraak wordt waarschijnlijk pas over een maand gedaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen