Van Dijk 'kan nog veel leren': "Maar heb ook ambities"

24 december 2016, 11:37

Er is in Engeland veel te doen om Virgil van Dijk. De verdediger van Southampton is bezig aan een geweldig seizoen en staat naar verluidt in de belangstelling van Manchester City, maar zijn werkgever wil hem absoluut niet kwijt. Nu heeft de oud-speler van FC Groningen zich zelf ook uitgesproken over zijn situatie.

"Hij is een belangrijke speler voor dit team en heeft een goede mentaliteit. Virgil is de aanvoerder van dit team dankzij zijn goede persoonlijkheid, sterk karakter en zijn kwaliteiten. Hij blijft bij ons", sprak trainer Claude Puel vrijdag klare taal in Engelse media. De 25-jarige Van Dijk heeft het naar zijn zin bij Southampton. "Dit is een hele goede club voor me. Het is een fijne club en ik ben onderdeel van het succes."

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Van Dijk, die afgelopen zomer voor zes seizoenen bijtekende, geen doelen heeft. "Iedere speler in de wereld heeft ambities, dus ik ook", zegt hij in The Times. "Ik wil het maximale uit mezelf halen, als speler en als mens. In elk onderdeel van het voetbal kan ik nog leren en daarvoor moet ik vooral veel spelen. Iedereen zegt dat mijn beste jaren nog moeten komen, maar ik geniet nu al met volle teugen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen