Ranieri: "Heb geduld, jullie zullen van Ndidi genieten"

29 december 2016, 16:45

De transfer van Wilfred Ndidi van KRC Genk naar Leicester City is nog niet helemaal officieel bekend, maar hij lijkt onafwendbaar. Na de wedstrijd tegen AA Gent gaf de centrale verdediger al aan dat het zijn laatste duel voor Genk was, maar Leicester City-manager Claudio Ranieri wil zich nog niet te sterk uitspreken over de overstap.

"Dat doe ik pas als hij hier naar binnenloopt en ik hem een 'goedemorgen' kan wensen", vertelt de Italiaanse trainer in gesprek met de BBC. "Maar heb vooral geduld. Het is iemand waar jullie van zullen genieten."

Leicester City heeft volgens Ranieri niet genoeg aan het halen van Ndidien wil nog meer versterkingen in de winter halen. Wel laat hij in het midden op welke plekken die spelers uit de voeten moeten kunnen. "Ik wil vooral spelers. Uiteindelijk heb ik binnen Leicester City de beslissende stem of een speler wel of niet gehaald wordt. Al hou ik mij niet bezig met de transfersom en het contract."

Het is voor Ranieri een moeizaam bij Leicester City. Na de Premier League-titel van vorig jaar staat de ploeg nu na achttien duels zestiende in de competitie. Wel werd de groepsfase van de Champions League overleefd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen