Hattrick Fernandao bij ruime bekerzege Fenerbahçe

29 december 2016, 20:26

Zonder de inbreng van Jeremain Lens en Robin van Persie heeft Fenerbahçe een overtuigende zege geboekt in de groepsfase van de Turkse beker. In eigen huis won de ploeg van Dick Advocaat met 6-0 van Menemen Belediyespor, dat twee divisies lager uitkomt.

Het ging Fenerbahçe een stuk makkelijker af dan een week geleden (0-1 overwinning), al duurde het wel even voordat de motor op gang kwam. In de laatste tien minuten van de eerste helft, sloeg de topclub echter twee keer toe. Eerst was het Fernandao die scoorde. Nadat de bal lang bleef hangen in het strafschopgebied, bevestigde hij nog maar eens dat Fenerbahçe een abonnement heeft op het scoren met een omhaal. Een paar minuten later tikte Martin Skrtel uit een verlengde hoekschop de 2-0 binnen.

Ook in de tweede helft was Fernandao trefzeker, al was het dit keer een stuk makkelijker voor hem om af te ronden. Niet veel later tekende Samed Karakoc voor de 4-0 na een voorzet van Miroslav Stoch. Fernandao voltooide vervolgens nog zijn hattrick, maar het slotakkoord werd verzorgd door Stoch. De oud-speler van FC Twente kwam naar binnen en rondde goed af.

Door de zege staat Fenerbahçe na vier duels nu op een veilige tweede in de groep achter koploper Genclerbirligi, dat bovendien een wedstrijd minder heeft gespeeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen