Conte: "Cijfers niet belangrijk als je titel niet pakt"

31 december 2016, 19:37

Mede door een goal van Bruno Martins Indi zag Chelsea Stoke City op oudjaarsdag twee keer op gelijke hoogte komen, maar de Londenaren hielden de punten uiteindelijk wel op Stamford Bridge. Het werd 4-2, wat voor Chelsea de dertiende Premier League-zege op rij betekende.

"Felicitaties aan mijn spelers. Dertien keer op rij winnen in deze competitie is heel moeilijk", reageerde Chelsea-manager Antonio Conte na afloop bij de BBC. "Stoke heeft heel goed gespeeld. Ze speelden de lange bal op Crouch en vochten voor de tweede bal. Mijn spelers hebben laten zien dat zij zich kunnen aanpassen aan verschillende tactieken waarmee we te maken krijgen. Ze speelden met een enorme toewijding, werklust en wil om te winnen. Ik ben blij voor hen."

"Het is nu belangrijk om het nieuwe jaar te vieren en om ons daarna te richten op de ontmoeting met Tottenham", keek Conte alvast vooruit naar komende woensdag. "Cijfers zijn niet belangrijk als je geen kampioen wordt. Ze zijn fantastisch en daar zijn we trots op, maar we moeten ons focussen op de tweede helft van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen