Berghuis geeft duidelijkheid: "Niks van Watford gehoord"

5 januari 2017, 15:42

Steven Berghuis lijkt in de winterstop niet terug te gaan keren naar Watford. Dat gerucht ging rond nadat trainer Walter Mazzarri de uitspraak deed dat hij erover twijfelde om de aanvaller terug te halen, maar dat is voorlopig niet aan de orde.

Feyenoord-supporters waren niet al te blij met de berichten en in gesprek met RTV Rijnmond geeft Berghuis uitleg over de situatie. "Ik weet hetzelfde als al die mensen. Ik heb het ook gelezen, maar verder nog niets gehoord van Watford. Volgens het huurcontract zou het inderdaad mogen. Maar het is totaal niet aan de orde, of ter sprake gekomen. Ik heb er in ieder geval niet over nagedacht."

Berghuis kijkt juist uit naar de tweede seizoenshelft met Feyenoord. "Ik ben met een doel naar Feyenoord gekomen. Om zoveel mogelijk te spelen en kampioen te worden. Ik heb het zelf ook weer lekker opgepakt de laatste tijd, het komt wel goed. Een terugkeer is geen optie als je niets hoort en het is totaal geen issue in de groep. We hebben één doel en iedereen wil dat doel bereiken", doelt de aanvaller op het landskampioenschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen