Assaidi niet speelgerechtigd, Fraser wil zich revancheren

13 januari 2017, 16:51

FC Twente kan zondag tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse niet beschikken over Oussama Assaidi. De buitenspeler is nog niet speelgerechtigd omdat zijn vorige club, Al-Ahli, hem nog niet heeft vrijgegeven. Ook het meespelen van Kamohelo Mokotjo is nog onzeker.

Mokotjo, die vanwege problemen met zijn reisdocumenten het trainingskamp van FC Twente miste, sloot eerder deze week weer aan bij de selectie van René Hake. De trainer laat weten dat hij zaterdag een besluit neemt over het meespelen van de middenvelder. Hake vindt Vitesse 'een prima tegenstander' zo laat hij weten op de clubwebsite. "Ze zullen getergd zijn om zich direct na de winterstop te laten zien. Maar dat zijn wij ook; dus aan ons de taak om te zorgen dat het verschil met Vitesse op de ranglijst groter wordt."

Vitesse

Henk Fraser ziet het begin van de tweede seizoenshelft als een mooie kans voor Vitesse om zich te revancheren na enkele teleurstellende resultaten voor de winterstop. "We hebben namelijk het gevoel dat we voor de winter er meer uit hadden kunnen en moeten halen. Het moet qua spel maar vooral qua punten beter. We hebben een goed trainingskamp achter de rug, waar keihard en goed getraind is", aldus de trainer op de website van Vitesse. De Arnhemmers moeten het zondag doen zonder Marvelous Nakamba, die uitkomt op de Afrika Cup. Nathan ontbreekt nog vanwege een knieblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen