Petrovic blij met transfers: "Het verandert iets in de groep"

2 februari 2017, 10:43

Na een bliksemstart beleefde ADO Den Haag een moeizame periode in de Eredivisie, terwijl de financiële onrust en de Chinese perikelen als het zwaard van Damocles boven het hoofd van de club hingen. De rust begint echter langzamerhand terug te keren, iets wat technisch manager Jeffrey van As ook aangaf. Daar is coach Zeljko Petrovic blij mee.

De trainer kon in de transferperiode vijf aanwinsten in de armen sluiten: Guyon Fernandez, Donny Gorter, Abel Tamata, Randy Wolters en Abdenasser El Khayati. "Ik ben erg blij met die nieuwe jongens", aldus Petrovic op de clubwebsite. "Door die nieuwe spelers verandert er iets in de groep, iets positiefs. Het is wel jammer dat niet iedereen wedstrijdfit is, maar daar zal de komende twee weken wel veranderen. Wie we wel en niet kunnen opstellen tegen Vitesse is een afweging die we nog moeten maken. Dat ze allemaal spelen, gaat sowieso niet gebeuren. Randy Wolters en Nasser El Khayati zijn wel honderd procent fit."

Petrovic stelt dat Aaron Meijers een terugslag (een kuitblessure) gekregen heeft in zijn herstelperiode, maar dat Dion Malone en Mike Havenaar stappen vooruit zetten. Het duo zal de wedstrijd tegen Vitesse van vrijdag echter nog niet halen. "Ik ga er altijd vanuit dat we thuis van iedereen kunnen winnen", zegt Petrovic over het treffen met de Arnhemmers. "Dat moet je altijd denken, je moet nooit rekening houden met verlies. Dan straal je geen positiviteit uit naar de selectie. Ik heb tegen de spelersgroep gezegd dat ik een goed gevoel heb. We moeten knallen, het is voor ons 5 voor 12. Natuurlijk kun je als ploeg minder zijn, maar dan moet je wel alles geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen