Griezmann trekt zich niets aan van alle speculaties

15 februari 2017, 14:01

Dankzij een fenomenaal jaar bij Atlético Madrid en de nationale ploeg van Frankrijk wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van Antoine Griezmann, die voornamelijk in verband gebracht wordt met Manchester United. De topscorer van EURO 2016 kan hier echter weinig mee. Bovendien voelt hij zich gelukkig in Madrid.

Griezmann weet dat er veel over hem gesproken wordt, maar focust zich louter op zijn eigen prestaties. "Ik voel me geweldig bij Atlético en in de stad Madrid. Ik ben zeer blij op privévlak en voetballend gezien ook, zeker omdat we naar een nieuw stadion verhuizen met Atlético. Dat is zeer belangrijk. Wat betreft de toekomst: we moeten maar zien hoe alles gaat lopen. Vooralsnog ben ik hier gelukkig en wil ik prijzen pakken met Atlético", zegt Griezmann op de FIFA-website.

Coach Diego Simeone speelt een belangrijke rol voor Griezmann. "Hij heeft mij veranderd", zegt de clubtopscorer. "Hij heeft me zo veel geleerd, dat is echt te veel om op te noemen. Laten we het als volgt omschrijven: ik zou echt niet tot een van de beste spelers van de wereld gerekend worden als hij er niet was. Hij heeft me vooral geholpen om dodelijker te zijn voor het doel en te werken voor het team. Als je dat laatste niet doet, dan red je het niet bij Atlético."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen