Gerbrands duidelijk na nederlaag: "PSV wordt geen kampioen"

1 maart 2017, 21:07

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, verwacht niet dat de club nog kampioen wordt nadat de ploeg op bezoek bij Feyenoord met 2-1 onderuit ging. Hij stelt dat de groep van Giovanni van Bronckhorst een bepaalde gretigheid heeft die bij PSV ontbreekt.

Volgens Gerbrands is het niet zo dat Feyenoord meer kwaliteit heeft dan PSV. "Wij hebben een kampioenswaardige selectie, maar door onze plaats op de ranglijst gaat dat kampioenschap niet bij ons vallen. Na de wedstrijd tegen Feyenoord moet je constateren dat zij de gretigheid hebben die wij niet hadden", wordt hij geciteerd door de NOS.

Gerbrands stelt dat er inmiddels al druk wordt nagedacht over hoe het nu verder moet in Eindhoven. "Deels door nieuwe mensen in de selectie te brengen, maar dat is pas voor volgend seizoen", aldus de algemeen directeur, die vertrouwen blijft houden. "Natuurlijk voelt het vanbinnen vervelend als je verliest, maar wij zoeken samen naar een oplossing. Ik zit niet alleen bij een club als het goed gaat, ik ben er ook in slechte tijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen