Sarri: "We hebben 55 minuten gedomineerd tegen Real"

8 maart 2017, 07:41

Zowel in Spanje als in Italië kwam Napoli in de duels met Real Madrid in de achtste finales van de Champions League met 1-0 voor, uiteindelijk verloor het beide keren met 3-1. Toch ziet Maurizio Sarri, de trainer van de Italiaanse club, de toekomst met vertrouwen tegemoet. Napoli bood de Spaanse grootmacht in zijn ogen goed partij.

"We hebben 55 minuten heel goed gespeeld, maar om dat tempo vast te kunnen houden, hebben we meer enthousiasme nodig. Dat ebde echter weg bij ons door de twee goals van Real Madrid", aldus Sarri bij Mediaset Premium. "Door die twee tegentreffers werd plaatsing voor de kwartfinale onmogelijk voor ons en op dat moment, zonder een doel, raakten we van het pad."

"We hebben echter het gevoel dat we niet te ver verwijderd zijn van de top, aangezien we de beste club ter wereld gedurende 55 minuten met de rug tegen de muur gezet hebben. Als we kunnen groeien, fysiek sterker kunnen worden, dan kunnen we ook meedoen op dit niveau", stelt Sarri. "We hebben een jonge ploeg, die een mooie toekomst tegemoet gaat. De laatste stap is wel het moeilijkst, maar ik heb het idee dat we het kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen