Jørgensen: "Moeten laten zien dat offday eenmalig was"

11 maart 2017, 16:38

De wedstrijd tegen AZ van zondag staat voor Feyenoord voornamelijk in het teken van eerherstel. De Rotterdammers verloren vorige week van Sparta en willen dolgraag laten zien dat die wedstrijd een incident was, zo zegt spits Nicolai Jørgensen.

Jørgensen liep tegen Sparta overigens een enkelblessure op, maar kan zondag wel gewoon spelen. "Ik heb mijn enkel verzwikt in de eerste helft tegen Sparta. Mijn enkel is na de wedstrijd flink opgezwollen", vertelt hij aan RTV Rijnmond. "Een scan heeft uitgewezen dat het alleen een blauwe plek was. Donderdag en vrijdag heb ik weer zonder pijn kunnen trainen. Ik ben opgelucht, want je raakt altijd zenuwachtig als je enkel dik wordt."

Ondanks de zeperd tegen Sparta vreest de Deen niet dat Feyenoord het kampioenschap gaat mislopen. "We moeten ons focussen op de komende negen wedstrijden. Je kunt niet veranderen wat er is gebeurd. We hebben pas voor de tweede keer verloren. Soms is het gewoon je dag niet. Het was een offday. We haalden tegen Sparta ons niveau niet. We moeten zondag laten zien dat het eenmalig was", zegt hij strijdbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen