Hazard looft Conte en ziet mislopen titel als PSG-scenario

13 maart 2017, 16:25

Na een moeizame start is Chelsea geweldig opgekrabbeld in de Premier League en staat het met nog elf speelronden te gaan tien punten voor op Tottenham Hotspur. Volgens Eden Hazard is het uitstekende seizoen te danken aan Antonio Conte, die in de ogen van de Belg een uitzonderlijk goede trainer is.

"Hij is een fantastische manager", begint de aanvaller in gesprek met The Telegraph. "Hij geeft de spirit aan het team en het is voor mij een privilege om met hem te werken. Hij spreekt in de kleedkamer vaak woorden die hout snijden. Als hij zijn mening geeft, neem je het ook daadwerkelijk aan."

Hazard beseft dat Chelsea de ruime voorsprong niet meer uit handen mag geven in de Engelse competitie. "Maar je hebt gezien wat er gebeurde in Camp Nou", doelt hij op de 6-1 zege van Barcelona op Paris Saint-Germain. "Als wij niet kampioen worden, zal het gevoel te vergelijken zijn met dat van PSG. We hebben nu een mooie kans om de titel te pakken, maar we bekijken het wedstrijd voor wedstrijd."

Naast de landstitel is Chelsea ook nog in de race om de FA Cup. Vanavond (maandag) speelt de ploeg in de kwartfinale tegen Manchester United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen