Voorzitter Sevilla wil contract Sampaoli gaan verlengen

14 maart 2017, 19:22

Jorge Sampaoli kan zijn contract bij Sevilla verlengen tot medio 2019, zo laat voorzitter Pepe Castro weten. Sinds Luis Enrique bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken als trainer van FC Barcelona, wordt Sampaoli regelmatig genoemd als opvolger. Castro heeft er echter vertrouwen in dat de Argentijn gewoon blijft.

Sampaoli is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sevilla en presteert tot nu toe uitstekend. Vandaar dat de club hem ook niet kwijt wil. "Ik heb er vertrouwen in dat Sampaoli ingaat op de aanbieding om zijn contract met één jaar te verlengen, tot 2019", aldus Castro in gesprek met de radiozender Cadena Ser.

Castro verwacht dat de overeenkomst niet lang op zich laat wachten en denkt dan ook niet dat Sampaoli volgend seizoen aan het roer staat bij FC Barcelona. "We hoeven niet na te denken over Barcelona of een andere club. Hij heeft duidelijk aangegeven hier te zijn gekomen vanwege het vertrouwen dat wij in hem hebben uitgesproken. Jorge is gelukkig hier", laat de voorzitter weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen