Vitesse streng bij kaartverkoop voor Feyenoord-thuis

21 maart 2017, 10:11

De kans bestaat dat Feyenoord in de 32ste speelronde van de Eredivisie op bezoek bij Vitesse kampioen wordt, maar dat duel dreigt wel in een matig gevuld stadion afgewerkt te worden. De Arnhemse club is namelijk streng wat betreft de kaartverkoop.

In overleg met de lokale driehoek (burgemeester, politie en officier van justitie) heeft Vitesse besloten dat in de ontmoeting met Feyenoord, op zondag 23 april, alleen seizoenkaarthouders de Gelredome binnen mogen. Hiervan heeft de Gelderse club er op dit moment ruim negenduizend, al kunnen deze op hun eigen tribune wel twee extra kaarten kopen. Zij moeten wel tegelijkertijd met de desbetreffende seizoenkaarthouder naar binnen. Vitesse heeft geleerd van het bekerduel met Feyenoord, eerder dit jaar. Toen zaten er veel Rotterdamse fans tussen het thuispubliek.

"We balen hier ontzettend van. Blijkbaar moet het op deze manier", zegt algemeen directeur Joost de Wit van Vitesse tegen De Telegraaf. "Natuurlijk hebben we het liefst een vol stadion. We hebben tijdens de vorige wedstrijd helaas gezien dat via onze kaarthouders tickets in handen kwamen van Feyenoord-fans. Vitesse-supporters zonder seizoenkaart zijn nu de dupe, dat maakt het extra pijnlijk."

Feyenoord krijgt wel extra kaarten voor het uitvak in de Gelredome. De koploper mag twaalfhonderd supporters meenemen naar Arnhem, dat is tweehonderd meer dan normaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen