Southgate: "Interlandloopbaan Rooney niet voorbij"

26 maart 2017, 12:36

Wayne Rooney kan dit seizoen zowel bij Manchester United als bij het nationale team niet meer op een basisplaats rekenen. De aanvaller ontbreekt deze interlandperiode vanwege een blessure, maar volgens bondscoach Gareth Southgate zegt dat niets over de toekomst.

Een afscheidswedstrijd zoals Lukas Podolski die afgelopen week voor Duitsland kreeg, is volgens Southgate nog lang niet aan de orde. "Ik begrijp niet zo goed waarom het daar al over gaat terwijl hij nog steeds kans maakt op een oproep. Ik neem hem nog steeds mee in mijn overwegingen en er is geen reden om te denken dat zijn interlandloopbaan voorbij is", wordt de bondscoach geciteerd door Sky Sports.

Rooney was eveneens niet aanwezig bij een ontmoeting waarin Southgate zijn visie voor de komende tijd besprak met de spelers die in aanmerking komen voor Engeland. "Dat was geen probleem. Ik wilde dat die jongens zich welkom zouden voelen. Datzelfde heb ik tegen Harry Kane gezegd. Het was niet belangrijk dat ze uiteindelijk niet konden komen, maar wel dat ze zich deel van het team voelen", legt hij uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen