'Europese top bij Klassieker; Bayern wil Karsdorp inlijven'

3 april 2017, 07:41

Delegaties van een flinke portie Europese clubs kwamen zondag als hongerige aasgieren op De Klassieker af. Volgens De Telegraaf zaten er in totaal 31 Europese clubs met scouts en trainers op de tribunes van de Amsterdam ArenA, om potentieel interessante spelers aan het werk te zien.

Achttien van deze 31 Europese clubs kwamen uit Duitsland, England, Spanje en Italië, zo meldt bovengenoemde ochtendkrant. De scouts en trainers zagen een veel beter Ajax met 2-1 van Feyenoord winnen, waardoor het gat tussen de twee titelconcurrenten verkleind werd tot drie punten. Lasse Schöne en David Neres waren trefzeker voor Ajax, namens Feyenoord wist Michiel Kramer in de blessuretijd nog een doelpuntje mee te pikken.

Rick Karsdorp viel na de eerste helft uit met een knieblessure en moet door een knakje in het gewricht vrezen voor het einde van zijn seizoen. Dat is een grote tegenvaller voor hem. Niet alleen omdat Feyenoord nog steeds op titelkoers is, maar ook omdat Bayern München in zijn diensten geïnteresseerd zou zijn. De Duitse Rekordmeister is zoekende naar een opvolger van de stoppende Philipp Lahm en de 22-jarige rechtsback zou hierbij als een kandidaat gelden. Bayern zou Karsdorp al langere tijd volgen. De Oranje-international kan naar verluidt meer dan 20 miljoen euro opleveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen