Dzeko maakt misbaar tijdens zege: "Ga brandje blussen"

25 april 2017, 07:44

AS Roma zette maandagavond een klinkende 1-4 overwinning op Pescara neer, mede dankzij een doelpunt van Kevin Strootman. Toch had de zege van de Giallorossi een smetje. Edin Dzeko werd tijdens de uitwedstrijd in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia naar de kant gehaald en was daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee.

De Bosnische spits reageerde woedend toen hij bij een 0-4 stand in de 71ste minuut gewisseld werd voor Clement Grenier. Dzeko was boos op coach Luciano Spalletti, weigerde om op de bank plaats te nemen en liep direct richting de kleedkamer. "Ik realiseerde me eerst niet dat Dzeko zo boos was", reageert Spalletti op een vraag van Italiaanse journalisten. "Ik ging na de wedstrijd naar de kleedkamer en heb iedereen gewoon normaal begroet, Dzeko ook."

"Ik ga dit brandje wel blussen, ook al heb ik het niet helemaal meegekregen. Hij ziet er op de beelden wel kwaad uit", aldus Spalletti. "Ik heb hem gewisseld, omdat hij mijn enige spits is in dit hele seizoen. Het is een preventieve maatregel, die ook tref voor andere aanvallers", aldus de Toscaanse trainer.

Radja Nainggolan, de maker van de 0-2, zegt dat Dzeko zich niet doelbewust onttrekt aan het groepsproces. "Hij heeft dit seizoen al veel doelpunten gemaakt en is betrokken bij het team. Ik begrijp zijn reactie wel een beetje, maar hij moet de keuzes van de trainer wel respecteren", aldus de Belgische international van Roma, de nummer twee in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen