'KNVB baalt ervan dat alles op straat komt te liggen'

28 april 2017, 13:45

De KNVB is er niet van gediend dat het hele proces rond de zoektocht naar een nieuwe bondscoach voor het Nederlands elftal op straat is komen te liggen. De Nederlandse voetbalbond baalt ervan dat vrijwel de gehele procedure haarfijn na te lezen is in de media, zo meldt de NOS.

Omdat meerdere betrokkenen hun kant van het verhaal in media hebben verteld, is de hele gang van zaken overal in de pers na te lezen. In een notendop is naar voren gekomen dat Henk ten Cate na een gesprek met technisch directeur Hans van Breukelen maandag de toezegging kreeg dat hij de nieuwe bondscoach zou worden, maar dat hij dinsdag hoorde dat de KNVB meer bedenktijd nodig had. Ondertussen werd er ook met Dick Advocaat gesproken. De huidige trainer van Fenerbahçe lijkt de nieuwe keuzeheer van Oranje te worden, met Ruud Gullit als assistent. Ook is duidelijk geworden dat de komst van laatstgenoemde bij een aanstelling van Ten Cate onbespreekbaar zou zijn geweest. Lees hier hoe de soap zich over langere tijd ontwikkelde.

De KNVB is nog in onderhandeling met Advocaat en Gullit, maar hoopt volgende week met witte rook te kunnen komen. Ondertussen is de publieke opinie dat de voetbalbond er een potje van maakt in de zoektocht naar de nieuwe bondscoach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen