Succescoach Steijn blijft langer aan VVV-Venlo verbonden

26 juni 2017, 21:49

VVV-Venlo en Maurice Steijn blijven langer aan elkaar verbonden. Het contract van de succescoach is met een jaar verlengd. Zijn oorspronkelijk verbintenis liep medio 2018 af. Steijn bracht de Limburgers afgelopen seizoen terug in de Eredivisie.

"Met Maurice Steijn hebben wij een koers uitgestippeld die heeft geleid tot de Eredivisie", zegt directeur Marco Bogers op de website van VVV. "Wij hebben veel vertrouwen in de werkwijze van Maurice en zijn ervan overtuigd dat hij ons met die werkwijze ook in de Eredivisie kan houden. Ik ben blij dat we Maurice voor een langere periode hebben kunnen binden, dit zorgt voor rust en duidelijkheid."

Steijn: "Na het kampioenschap in de Jupiler League wacht ons nu een veel grotere uitdaging: handhaving in de Eredivisie. Ik ben erg op mijn plek in Venlo en zeer tevreden, ik kan hier prima werken met Stan (voetbal manager Valckx, red.) en Marco. Bovendien ben ik erg blij dat het team voor het grootste gedeelte bij elkaar is gebleven, we moeten nu ondanks dat we het kleinste budget van de Eredivisie hebben, heel creatief zijn om ons te versterken."

VVV verlengde maandag ook het contract van Ralf Seuntjens en Moreno Rutten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen