Fer: "Het was een goede oefentrip voor Mulder"

23 juli 2017, 10:59

Voor Swansea City is de tiendaagse trip naar de Verenigde Staten ten einde gekomen. De oefenstage werd zaterdagnacht afgesloten met een doelpuntloos gelijkspel tegen Carolina RailHawks, na een 1-2 zege op Richmond Kickers en een 2-2 remise tegen Philadelphia Union. Leroy Fer is tevreden.

Los van de drie wedstrijden heeft Swansea hard getraind in de Amerikaanse hitte. Fer denkt daarom dat de club uit Wales klaar is voor het nieuwe Premier League-seizoen, dat op 12 augustus geopend wordt tegen Southampton. "Het waren tien hete dagen, maar het was een goede trip", aldus Fer op de clubwebsite. "De trainingen waren goed en twee van de drie duels ook. We moeten nu hard blijven werken, zodat we goed aan het seizoen beginnen."

Tijdens de Amerikaanse oefentrip maakten zomeraanwinsten Roque Mesa, Tammy Abraham en Erwin Mulder hun eerste minuten voor The Swans. Fer vindt dat het trio zich meteen heeft laten gelden. "Roque Mesa is een sterke aanwinst. Hij is een solide middenvelder, die graag aan de bal is. Ook Tammy Abraham doet het goed, hij oogt als een gevaarlijke speler. Voor Erwin is het mooi dat hij ook wat minuten gemaakt heeft. Het was een goede trip voor hem."

Mulder keepte tot dusver 45 minuten voor Swansea: hij stond de tweede helft van het duel met Richmond Kickers – de enige zege tot dusver – onder de lat bij de Welshe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen