Brands: "Grote ramp, maar ontslag Cocu niet aan orde"

4 augustus 2017, 13:11

Voor het eerst in 44 jaar speelt PSV geen Europees hoofdtoernooi. Dat hakt er uiteraard behoorlijk in bij de Eindhovenaren, die donderdag met 1-0 verloren bij NK Osijek. Hoewel technisch manager Marcel Brands spreekt van een ramp, is een ontslag voor Phillip Cocu niet aan de orde.

Dat vertelt hij voor de camera van de NOS. "Een ontslag van Phillip is geen issue. Dat is nu niet aan de orde", zegt Brands, die de eliminatie wel 'een grote ramp' noemt. "Niet alleen voor de supporters en sportief is dit een ramp. Qua budget hebben we nu een behoorlijk gat te vullen."

Dat PSV twee keer met 1-0 ten onder ging tegen Osijek, is een blamage. Dat vindt Brands ook. "We hebben twee keer niet gebracht wat we moeten brengen. We hebben vorig seizoen teleurstellend gepresteerd. Te vaak gelijkgespeeld. We hebben geëvalueerd. We moeten nu niet na twee wedstrijden alles op z'n kop gaan zetten. Versterkingen? Ik blijf me in eerste instantie richten op de positie van linksback. Dat was al ons plan. Ik vraag me eerder af wat ons nog te wachten staat als het gaat om onze eigen spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen