Van Bronckhorst: "We hielden het nu te lang spannend"

20 augustus 2017, 15:05

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord zondag op bezoek bij Excelsior drie punten pakken. Goed speelde zijn ploeg zeker niet, maar de competitiestart van de Rotterdammers is tot nu toe foutloos. Daarom was de trainer dan ook voornamelijk zeer tevreden.

Toch was Van Bronckhorst ook best te spreken over het spel van Feyenoord. "Dat we drie punten pakken is uiteindelijk het belangrijkste. Maar ik vond het spel ook best goed. Zeker in het eerste half uur speelden wij heel goed en toen hadden we de wedstrijd moeten beslissen", stelt de trainer in gesprek met FOX Sports. "In de tweede helft waren we wel een stuk minder dan in de eerste helft."

"We maakten ook te veel overtredingen. Daardoor geef je Excelsior ook de kans om uit standaardsituaties gevaarlijk te worden. We hielden het te lang spannend. Daarin moeten we nog stappen maken", aldus Van Bronckhorst, die geen voorkeur heeft voor tegenstanders heeft in de poulefase van de Champions League. De loting daarvan wordt donderdag verricht. "Met FC Barcelona heb ik zeker historie, dat zou mooi zijn. Maar we gaan het zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen