Steijn mist overtuiging bij VVV: "ADO nauwelijks gevaarlijk"

22 oktober 2017, 09:08

VVV-Venlo ging zaterdagavond in eigen stadion met 0-2 onderuit tegen ADO Den Haag. Het betekende voor de ploeg van Maurice Steijn de tweede nederlaag op rij, waardoor VVV naar de tiende plaats in de Eredivisie zakt. De trainer miste vooral overtuiging bij zijn ploeg.

VVV begon goed aan de wedstrijd, maar uiteindelijk namen de bezoekers het initiatief over. "Dat komt ook omdat je de goal niet maakt. We kregen goede kansen en hadden de wedstrijd redelijk onder controle", begint Steijn in gesprek met FOX Sports. "De tweede helft was van onze kant een stuk minder. Toen vond ik dat ADO de controle naar zich toe trok. Ze werden nauwelijks gevaarlijk en de eerste de beste kans die ze dan krijgen, ligt direct binnen."

Steijn vond dat het zijn ploeg daarna aan mentaliteit ontbrak. "Ik heb alle overtuiging gemist om in ieder geval nog een punt binnen te slepen. In de tweede helft vond ik het gewoon niet goed genoeg. We waren slordig in balbezit en leken wel angstig", analyseert de trainer, die een gelijkspel een betere uitslag had gevonden. "Als ik over de hele wedstrijd kijk dan hadden wij niet mogen winnen. Maar een gelijkspel was terecht geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen