Clubloze Smeets duikt op in Oss en tekent contract

10 juni 2018, 23:28

Bryan Smeets zet zijn carrière voort bij TOP Oss, zoals de club vanaf het nieuwe seizoen weer heet. De 25-jarige middenvelder heeft een contract voor één seizoen getekend, met de optie voor een extra jaar. Hij zat zonder club nadat in de winter zijn contract bij SC Cambuur werd ontbonden.

"Als TOP Oss zijnde wil je altijd spelers halen uit een zo hoog mogelijke categorie. Dat is met Bryan zeker gelukt", zegt directeur Peter Bijvelds op de website van de Brabanders. "Hij heeft in de top van de Jupiler League én op het hoogste niveau zijn waarde al bewezen."

Smeets speelde in het verleden voor MVV, De Graafschap en Cambuur. Maar zijn korte periode in Leeuwarden eindigde in een teleurstelling. Bijvelds: "Nadat een verkoop naar het buitenland afketste, heeft hij daar te lang mee gezeten en is het niet geworden wat beide partijen ervan gehoopt hadden. Bryan is een enthousiaste, openhartige en gevoelige kerel. Nu is het aan ons samen om die eigenschappen positief in te zetten en dan weet ik zeker dat-ie in Oss het verschil gaat maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen