Fraser wil TOP Oss elimineren: "Winst is het belangrijkste"

21 mei 2019, 19:43

Van alle ploegen die nog actief zijn in de play-offs om promotie/degradatie heeft Sparta Rotterdam halverwege de halve finales de beste uitgangspositie. De nummer twee van de Eerste Divisie speelt donderdag de return op Het Kasteel met een 0-2 zege op TOP Oss op zak. Het mag niet meer fout gaan, weet Henk Fraser.

De trainer is echter niet bezig met zoveel mogelijk indruk maken, hij wil gewoon de eindstrijd halen. "Winst is het enige belangrijke", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "We moeten gewoon de finale halen, hoe het ook gaat gebeuren. Gelukkig is het besef bij de spelers dat de eerste slag oké was. Dit moeten we afmaken, maar het zal pittig worden."

Spits Lars Veldwijk, die in de voorselectie van Zuid-Afrika zit voor de Afrika Cup, wil Oss niet onderschatten. "Morgen moeten we weer aan de bak. We hebben een tijdje geleden kunnen zien dat voetbal niet zo voorspelbaar is", doelt hij op diverse Champions League-stunts. "Het liefst willen we mooi voetballen en het publiek vermaken, maar we vermaken de fans het meest met promotie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen