'Heerenveen wil Spijkerman als ervaren man naast Jansen'

1 juni 2019, 13:35

Hoewel alles nog formeel moet worden, krijgt de staf van sc Heerenveen meer vorm. De Friezen willen Hennie Spijkerman als ervaren assistent naast Johnny Jansen. Dat meldt de Leeuwarder Courant. Spijkerman, ook jarenlang assistent bij Ajax, vervulde afgelopen seizoen precies dezelfde functie bij FC Groningen.

De 68-jarige Zwollenaar stond Danny Buijs bij, die het afgelopen seizoen debuteerde als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Al in januari maakte Spijkerman bekend dat hij na een seizoen zou stoppen. Zijn verblijf in Groningen viel hem tegen en wilde hij nog eens [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/344212/spijkerman-gaat-na-dit-seizoen-voor-het-avontuur/,_blank,een buitenlands avontuur].

In die zin is het verrassend dat Heerenveen bij Spijkerman uitkomt. Volgens de LC is hij voor de Friese club de ideale man naast Jansen, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/351154/sc-heerenveen-gaat-jansen-definitief-aanstellen-als-hoofdtrainer/,_blank,die spoedig tekent als hoofdcoach] en daarmee ook debuteert in het betaald voetbal. Daarnaast is hoofd opleiding Jeffrey Talan in beeld als de andere assistent van Jansen.

Denk jij dat Van Dijk met zijn hoofd scoort in de Champions League-finale? Win 12 keer je inzet bij TOTO!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen