Ajax en Perez zijn verlost van elkaar

28 augustus 2008, 15:51   Bijgewerkt: 28 augustus 2008, 15:58

Kenneth Perez kan transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Het contract van de 33-jarige Deense middenvelder bij Ajax is in onderling overleg ontbonden, zo meldt de Amsterdamse club donderdag op haar officiële website.

Perez stapte een half jaar geleden over van PSV naar Ajax, nadat hij zes maanden daarvoor juist de omgekeerde weg bewandeld had. Tijdens de laatste maanden van het seizoen 2007/2008 had Perez een vaste basisplaats bij Ajax, maar de nieuwe coach Marco van Basten zag het niet in de Deen zitten. Hij zette de routinier, die vrijdag 34 jaar wordt, terug naar het beloftenelftal. Perez vocht deze maatregel aan tot bij de arbitragecommissie, maar deze stelde de middenvelder in het ongelijk.

"We hebben elkaar zojuist de hand geschud. We denken dat het voor Ajax en Kenneth goed is dat de vervelende situatie achter de rug is. We wensen hem veel succes met wat hij gaat doen", zegt manager technische zaken Danny Blind. 

Ook Kenneth Perez zelf liet een korte verklaring achter op de website van de Amsterdamse club. "Ik ga me nu richten op mijn toekomst. Ik wil Ajax veel succes wensen. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de steun die ik heb gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen