Tanghe voelt zich thuis bij Heracles Almelo

Ger
9 februari 2006, 16:15

Met een solide dertiende plaats op de ranglijst heeft promovendus Heracles het juk van degradatiekandidaat definitief van zich afgeworpen. Tegen subtoppers FC Groningen en SC Heerenveen wist de ploeg van trainer Peter Bosz de afgelopen dagen opnieuw punten te pakken. "We hebben nog negen punten nodig om ons veilig te spelen", laat Stefaan Tanghe weten aan FCUpdate.nl.

Stefaan Tanghe

Stefaan Tanghe

Tanghe kwam in de winterstop over van FC Utrecht en voelde zich in Almelo direct thuis. "Ik heb mijn plek hier werkelijk al vanaf de eerste dag gevonden. Ik ben zeer goed opgevangen. Ik ben ook maar een normale jongen, zoals iedereen hier. Als je hard werkt en je best doet dan zijn ze al tevreden. Het enige waar ik aan moest wennen was het spelen op kunstgras. Maar ondertussen heb ik het al redelijk onder de knie. Ik moet eerlijk zeggen dat het me enorm bevalt. Je traint iedere dag op een perfect veld."

Stefaan Tanghe

Stefaan Tanghe

De keuze van Tanghe voor Heracles was opmerkelijk, aangezien ook verschillende Belgische clubs interesse toonden. De middenvelder legt uit: "Ik was eigenlijk al van plan om nog anderhalf jaar in Nederland te blijven. We hebben hier een huis en de kinderen gaan hier naar school. Er was interesse vanuit België, maar opeens kwam daar Heracles en toen was de keuze voor mij snel gemaakt." Tanghe twijfelt of hij na Heracles nog overstapt naar een Belgische club. "Dan moet ik kijken hoe fit ik nog ben en hoe veel zin ik nog heb. Ik ga sowieso terug naar België en of ik dan nog ga voetballen, dat weet ik nu nog niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen